Интервју на Борче Павлов, член на MacBee, за Македонско радио

[:mk]

На 4-ти октомври 2016 година, во рамките на радио-емисијата „Актуелно“ емитувана на Македонско радио, гостуваше членот на MacBee, Борче Павлов. Павлов во интервјуто говореше за активностите на здружението во насока на заштита, подобрување и промовирање на македонската автохтона медоносна пчела, за соработката со Slow Food, активностите во рамките на SMARTBEES проектот и останатите проекти на MacBee.

Целиот разговор слушнете го подолу.

 [:]