Регистрирајте се за учество на VIII-то издание на настанот „Пчеларски ден- знаење и дружење“

Регистрацијата за учество на VIII-то издание на настанот „Пчеларски ден-знаење и дружење“ е започната. Тука можете да го најдете официјалниот флаер на настанот, каде се наведени сите детали поврзани со настанот, како што се терминот и местото на одржување на настанот, начинот на регистрација и програмата на настанот. Регистрацијата за учество на настанот ќе биде можна се до пополнување на бројот на места за седење кој е ограничен на 230 седишта.