Маркетинг

[:mk]Почитувани,

MacBee Ви нуди ексклузивна можност за рекламирање на Вашата дејност на интернет страната на здружението.

Вашата реклама може да биде сместена на неколку различни позиции и може да биде со повеќе димензии:

  • Основен пакет – банер со димензии 260х120 пиксели, сместен странично на сите страници освен главната, по цена од 2500 денари годишно;
  • Посебен пакет – рекламни банери со димензии, позиции и цена кои се утврдуваат со претходен меѓусебен заеднички договор помеѓу MacBee и странката.

 

Контакт:

[email protected]

[email protected][:]