Посета на Институтот за пчеларство на Халкидики (Грција)

[:en]

On 16.03.2013 (Saturday), members of MacBee Association, will visit the Institute of Apiculture in Chalkidiki, specialized shop for beekeeping equipment and professional beekeeper from the region of Thessaloniki.

[:mk]

На 16.03.2013 година (сабота), во рамките на судиското патување на членовите на MacBee во Грција, ќе се посетат Институтот за пчеларство на Халкидики, специјализирана продавница за пчеларска опрема и професионален пчелар од регионот на Солун.

[:]