Посета на Институтот за пчеларство на Халкидики (Грција)

[:en]

MacBee association agreed to organize a visit to the Institute of Apiculture in Chalkidiki, Greece. The visit is scheduled for 16.03.2013, and only members of MacBee association can participate.

[:mk]

Во организација на MacBee договорена е посета на Институтот за пчеларство на Халкидики во соседна Грција. Посетата е планирана за 16.03.2013 година, а право на учество имаат само членовите на MacBee.

[:]