Реализирана посетата на Институтот за пчеларство во Грција (Халкидики)

[:en]

MacBee association successfully realized the visit of the Institute of Apiculture in Greece and professional beekeeper and queens breeder from the region of Thessaloniki Mr. Kampuris Petros. Our host was Director of the Institute Dr. Fani Hadjina.

[:mk]Во организација на MacBee здружението успешно се реализираше посета на Институтот за пчеларство на Халкидики и професионалниот одгледувач на матици од регионот на Солун Г-дин Кампурис Петрос. Домаќин на групата беше директорката на институтот д-р Фани Хаџина.

Фотогалерија:

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Посета на пчеларски институт во Халкидики”]

 [:]