СТУДИСКО ПАТУВАЊЕ НА MACBEE ВО МАЛТА И СИЦИЛИЈА

Во рамките на соработката помеѓу Македонското здружение за заштита на македонската автохтона медоносна пчела – MacBee и здружението за заштита […]

Read More… from СТУДИСКО ПАТУВАЊЕ НА MACBEE ВО МАЛТА И СИЦИЛИЈА

Студиско патување на MacBee во Малта и Сицилија

Во рамките на соработката помеѓу Македонското здружение за заштита на македонската автохтона медоносна пчела – MacBee и здружението за заштита […]

Read More… from Студиско патување на MacBee во Малта и Сицилија

Успешно одржан настанот „Пчеларски ден – знаење и дружење 2019“

На 27 јануари 2019 година, на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје, во организација на MacBee беше одржан […]

Read More… from Успешно одржан настанот „Пчеларски ден – знаење и дружење 2019“

Покана за настанот „Пчеларски ден – знаење и дружење 2019“

Македонското здружение за заштита на автохтоната македонска медоносна пчела (Apis mellifera macedonica) – MacBee веќе неколку години традиционално ја организира […]

Read More… from Покана за настанот „Пчеларски ден – знаење и дружење 2019“