Регистрирајте се за учество на VIII-то издание на настанот „Пчеларски ден- знаење и дружење“

Регистрацијата за учество на VIII-то издание на настанот „Пчеларски ден-знаење и дружење“ е започната. Тука можете да го најдете официјалниот […]

Read More… from Регистрирајте се за учество на VIII-то издание на настанот „Пчеларски ден- знаење и дружење“


MacBee го најавува VIII-то издание на настанот Пчеларски ден – знаење и дружење

MacBee со големо задоволство го најавува новото, осмо издание на традиционалниот настан „Пчеларски ден- знаење и дружење“. Информативно-едукативниот настан, на […]

Read More… from MacBee го најавува VIII-то издание на настанот Пчеларски ден – знаење и дружење


„Моја земја“: Како да си ја заштитите автохтоната македонска медоносна пчела

Списанието „Моја земја“, во рубриката резервирана за пчеларството, посвети текст кој се однесува на начините и активностите за заштитата и […]

Read More… from „Моја земја“: Како да си ја заштитите автохтоната македонска медоносна пчела