Покана за учество на на теоретско-практична обука и трибина на тема “АВТОХТОНАТА МАКЕДОНСКА МЕДОНОСНА ПЧЕЛА (Apis mellifera macedonica)”

[:mk] Се известуваат одгледувачите на пчели дека во текот на месец септември во неколку градови ќе се одржат теоретско-практични обуки на темите “Имплементирање […]

Read More… from Покана за учество на на теоретско-практична обука и трибина на тема “АВТОХТОНАТА МАКЕДОНСКА МЕДОНОСНА ПЧЕЛА (Apis mellifera macedonica)”